Sieraden van http://www.pracht.nl

Binnenkort ben ik weer jarig en het moment is aangebroken dat iedereen me vragen gaat wat ik dit jaar in hemelsnaam zou willen hebben voor mijn verjaardag. Ik schiet van dit soort vragen altijd een beetje in paniek, want ik weet nooit direct wat ik dan moet zeggen, ik heb echt al teveel in huis om nog maar iets te willen. Ik ben er gewoon eindelijk achter helemaal niet zoveel nodig te hebben, ik ben tevreden met weinig. Sowieso is het echte kapitalisme niet aan mij besteed, ik geef bijvoorbeeld niets om dure, materialistische dingen. Ik ken er genoeg hoor, die hun enorme televisie installatie als hun belangrijkste bezit beschouwen. Voor mij geldt dat echt niet zo, het kan mij werkelijk gestolen worden. Veel belangrijker vind ik het wat een object voor mij betekent, bijvoorbeeld de eerste brief die mijn lief voor mij schreef. Zoiets is onvervangbaar en alles wat geld kost wel. Ik hou van objecten waar een herinnering aan kleeft of die zo mooi zijn, dat het van zichzelf al een geschiedenis vertelt. Zodoende kwam ik op het idee voor mijn cadeau, ik wilde namelijk heel graag een sieraad van http://www.pracht.nl hebben. Sinds jaar en dag hou ik echt van het materiaal opaal, doet dat mij echt iets. Laatst was ik in Australië met een vriendin en reden we er tegen een oude opaalmijn aan, iets wat ik echt bijzonder vond om te zien. Dat materiaal spreekt boekdelen en nu ik hele mooie hangers zag op voorgenoemde website wist ik dat ik dat stiekem wel graag wilde hebben.