Mijn datakabel van www.iservicecenter.nl

Nog maar een maand of acht geleden schafte ik mijn eerste iPhone aan, ik weet dat ik er laat mee ben, dat er massa’s mensen zijn die er wellicht al wel jaren eentje hadden. Ik loop er wat dat betreft misschien een beetje achteraan maar dat maakt me niet uit want ik heb er pas eentje aangeschaft toen ik er echt behoefte aan begon te krijgen – en voorheen was die behoefte er nou eenmaal nog niet. Toen was ik meer dan dik tevreden met het mobieltje dat ik had en waar ik alleen op kon bellen en sms’en, dat was voor mij destijds gewoon voldoende, ik hoefde niets meer. Toen kwam er echter een aanbieding op mijn pad die té goed was om te laten liggen, die ik echt wel moest aannemen, het abonnement was namelijk inclusief een iPhone en ik betaalde ook nog eens minder dan ik bij mijn vorige abonnement met de voorhistorische mobiel deed. Nu was ik echter een tijdje een beetje in paniek omdat ik mijn datakabel ineens niet meer kon vinden, ten einde raad was ik. Want pas acht maanden of niet, mijn leven was inmiddels wel verweven geraakt met mijn telefoon. Ik ging daarop dus snel maar naar de website www.iservicecenter.nl om een nieuwe datakabel aan te schaffen, want ik wilde mijn telefoon weer snel kunnen opladen zonder ‘m telkens van mijn buren te moeten lenen. Op deze site kun je ze het goedkoopst aanschaffen, een goede tip dus!