De hoeden van Hatland

Hatland is een Nederlands hoedenmerk dat verschillende soorten hoofddeksel verkoopt. Van zonnekleppen en zonnehoeden tot fedora’s. Voor elke gelegenheid is er wel een hoed te vinden. Hatland vind kwaliteit belangrijk, maar zorgt er tegelijkertijd ook voor dat de hoeden modieus zijn. Zo kan je ze niet alleen op in de bergen of in de jungle, maar ook gewoon op het strand of op de camping. Een hatland hoed is er voor iedereen, zelf voor de mensen die niet van hoeden houden. Voor hen zijn er speciale ultra-light modellen die je haast niet voelt op je hoofd. Ook zijn er opvouwbare hoeden die ook nog eens waterafstotend en sneldrogend zijn. Zo kan je altijd wel een hoed meenemen, waar je ook heen gaat.

Hoeden voor het warme weer

Ga je naar plek waar het erg warm is? Neem dan een hatland hoed mee. Die beschermt je niet alleen tegen de zon, maar deze hoeden hebben ook een uniek koelingssysteem. Deze hoeden drogen snel op en hebben ook een zogenaamde ‘Cooldown patch’. Dit is een patch die je uit je hoed kan halen, nat kan maken om vervolgens terug in je hoed te stoppen. Zo kan je je hoofd koel houden tijdens verschillende activiteiten in de zon. Ook beschermen deze hoofddeksels je tegen de straling van de zon. Cooldown hoofddeksels hebben een UV-afwerende factor van 50+, erg handig!

Anti-Moscito serie

Een andere goede lijn van Hatland voor het warme weer is de Hatland Anti-Moscito serie. In deze serie hebben de hoeden een insect werende, maar geurloze laag in de stof gekregen. Zo blijven muggen, teken en andere insecten uit de buurt van de drager. Ook deze hoeden hebben de UV-afwerende factor van 50+ ingebouwd. De anti insecten laag blijft tot wel minimaal 50 wasbeurten intact. Zo kan je voorlopig gewoon op stap met je Anti-Moscito hoed, en hoef je je geen zorgen te maken over insecten.