Wil jij ook je rijbewijs Nijmegen behalen of omgeving hiervan? Dan is het een absolute aanrader en de reden hiervan is omdat zowel ik als mijn broer hier op een leuke manier autorijlessen hebben gevolgd en snel mochten afrijden. Bij deze rijschool kun je een hoog slagingspercentage verwachten en dat hebben mijn broer en ik mogen ervaren. Mijn broer en ik zijn tweeling en wij zijn op onze 18e verjaardag ongelooflijk verwent door onze ouders. Zij hebben voor ons beide een rijbewijs cadeau gedaan. Op de dag van onze verjaardag was de proefles, wij hadden echt geen idee dat dit onze verrassing zou zijn omdat zij altijd hebben gezegd dat wij zelf moeten sparen om autorijlessen te gaan volgen. Nu mogen wij onze spaarcentjes houden voor het kopen van een auto.

rijbewijs Nijmegen

Allebei in één keer geslaagd

Toen ik mijn eerste proefles deed, was ik erg onzeker en dat vond ik erg rot. De instructeur wist hier zo goed mee om te gaan en heeft mij er echt bovenop geholpen. Naarmate de lessen volgde hoe leuker ik het begon te vinden. Op het moment dat ik moest afrijden was ik niet eens zenuwachtig. Ik ben ervan uit gegaan dat ik niet een eerste keer zou slagen. Mijn broer was drie weken ervoor wel in één keer geslaagd maar het zou wel erg toevallig zijn als dit mij ook zou gebeuren.

Wat denk je? geslaagd! Met een rood hoofd belde ik mijn broer en mijn ouders direct op en zelf kon ik het niet geloven dat ik mijn rijbewijs had gehaald. Nu ben ik klaar om te toeren door Nijmegen zonder instructeur naast mij.

rijbewijs Nijmegen