Samen met mijn ouders hebben wij een mobiele frituur als verrassing laten komen op het afscheidsfeestje van mijn zusje. Mijn zusje gaat voor een half jaar studeren in het buitenland. Eén dag voor haar vertrek is er een afscheidsfeestje gegeven bij mijn ouders thuis. Omdat zij een zeer grote garage hebben, wisten wij dit om te toveren tot een feestlocatie. Met wat mooie lampen en slingers, staan-tafels en een goede geluidsinstallatie hadden wij er iets gezelligs van gemaakt. 

 

Een geslaagde verrassing

Enfin, omdat mijn zusje het liefst drie keer per week friet eet en dit als zij op reis is natuurlijk erg hard zal gaan missen, hebben wij een mobiele frituur voor alle gasten weten te regelen via: Snackmobiel.nl. Toen het feest al in volle gang was kwam de wagen van deze firma aanrijden en al snel hadden wij onze eigen privé snackbar in de tuin staan. Mijn zusje mocht natuurlijk als eerste bestellen en aan haar gezicht te zien was zij echt verrast en blij met deze leuke verrassing. Wij allen hebben echt genoten van de heerlijke friet en de snacks. De smaak was goed en het was ook helemaal niet vet. Hierover wilde ik graag mijn complimenten over achter laten op dit blog. 

Wanneer je eens een kijkje neemt op de website dan kun je zien wat er allemaal mogelijk is. Kortom, wat de viering ook is? Met een frietje en een snack maak je het nog gezelliger.