Onze eerste date van vroeger op canvas laten drukken

Wij hebben een ander huis gekocht en er is in de loop der jaren een hoop veranderd. We hebben een hond en twee kinderen en nu ook een ander huis. Ik vind het altijd wel bijzonder hoe je telkens weer een andere fase in je leven binnen stapt. Tijdens het opruimen en inpakken viel er een foto uit een oude agenda van mij. Ik kreeg er kippen vel van deze is gemaakt door het broertje van mijn man op onze eerste date. Ik wist dat die foto er was maar was deze al jaren kwijt. Ik was zo blij met deze foto dat ik het nog even voor me hield. Ik heb de foto gescand op mijn werk en in de pauze de foto op canvas besteld op Hema.nl. Ik ga mijn man hier mee verrassen. Hij is tenslotte volgende maand jarig en dan krijgt hij de foto op canvas van onze eerste date met een kaartje er bij of hij weer eens met mij op date wil gaan net als vroeger. En zo had ik een enorme pret.  Ik hoop dat hij net zo verrast zal zijn als toen ik de foto vond. Het is een oude foto en ik hoop dat het wel mooi is op canvas. Maar toen ik de bestelling op ging halen bij de Hema bij ons in het centrum het ik deze meteen toen ik weer in de auto zat open gemaakt en wat denk je? Perfect!