Nieuwe ontwikkelingen in de mode op Blueprinteyewear.com

Mijn vrienden en ik houden elkaar altijd een beetje op de hoogte van wat er allemaal gaande is op het gebied van de mode. Wij zijn dat de laatste jaren allemaal veel belangrijker gaan vinden, misschien heeft het iets te maken met dat je je toch wilt afscheiden van de massa of iets dergelijks. Op de een of andere manier lijkt de massa steeds meer een echte massa te zijn geworden, een soort van organische, antropomorfe massa – of misschien voelt het wel alleen maar zo omdat ik me er zo duidelijk buiten heb gesteld. Of stel je je er misschien niet daadwerkelijk buiten als dit een proces behelst waar je je zo duidelijk van bewust bent? Enfin, ik ontdek door het internet natuurlijk telkens weer nieuwe adresjes waar ik mijn hart op kan halen en sommige deel ik met mijn vrienden. We helpen elkaar op die manier toch een beetje op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen die er op het gebied van mode gaande zijn. Een van mijn meest recente ontdekkingen betreft de website Blueprinteyewear.com, waar je zelf ook zeker eens een kijkje zou moeten nemen. Het leuke aan Blueprinteyewear.com is namelijk dat je er je eigen zonnebrillen kunt laten maken, helemaal customize zoals je ze zelf wilt. Een van de zonnebrillen die er al kant en klaar zijn is er bijvoorbeeld eentje uit de Wood Collection – ook echt onwijs leuk!