Mason Garments is een luxe schoenenmerk, gelanceerd in 2021 door stedelijke jeugdontwerper Rendi Aditia. De naam van het merk is ontleend aan de eeuwenoude congregaties van de reguliere vrijmetselarijvakbonden en verbeeldt hun geest van prestatie en vrijheid door samen te werken als dynamische, creatieve individuen. Het merk is opgericht om jonge mannen meer keuze te geven bij het kiezen van de juiste soort kleding voor hen. Het is gericht op het ontwikkelen van een gevoel voor stijl bij mannen, terwijl ze zich steeds meer bewust worden van hun sociale status in de samenleving.

De trend om Mason Garments te dragen is over de hele wereld enorm populair geworden

De trend om Mason Garments te dragen is over de hele wereld enorm populair geworden, vooral in landen als Australië, Canada, het Verenigd Koninkrijk, de VS, India, Frankrijk, Brazilië en Indonesië. Het unieke verkoopvoorstel van dit merk is dat het niet alleen spreekt over een high-fashion lifestyle-merk, maar ook over het bieden van een uniek onbeschrijfelijk gevoel door comfort in stijl te bieden. De mason-kledingstukken zijn verkrijgbaar in veel verschillende snitten en ontwerpen, om te voldoen aan de voorkeuren en antipathieën van elke klant. Deze casual maar welsprekende look is het handelsmerk van alle kleding. Een student die er modieus uit wil zien en toch een sober imago wil behouden, kan het designer casual T-shirt dragen, dat in vele kleuren verkrijgbaar is.

Mason T-shirts als cadeau kopen

Als je een paar Mason T-shirts cadeau wilt doen aan een speciaal iemand, dan is er geen betere optie dan hetzelfde merkproduct te krijgen dat wordt aangeboden door het premium online portaal van Mason Workshops. Enkele van de best verkopende producten van dit gerenommeerde merk zijn onder meer het Diesel T-shirt voor heren, Vans T-shirt met V-hals voor heren, Phat Farm Terry Cloth Terry Collapsible T-shirt voor dames, adi Shankar Graphic-T-shirt voor heren, enz. Al deze producten zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal dat er niet alleen trendy uitziet, maar ook jarenlang meegaat. Het Diesel graphic T-shirt is verwerkt met Mason’s handelsmerklogo en adi Shankar-tekst om ze exclusief te maken.