Geboortekaartjes gevonden en precies wat ik zocht

 

Ik ben pas drie maanden zwanger van ons eerste kindje, en om ons heen zijn er al veel vrienden die ook net papa en mama zijn geworden. Eerst het verlossende telefoontje als het er is en dan op wacht naar het geboorte kaartje. Zelf bedacht ik mij op zulke momenten, wat zal ik zelf uitkiezen? Het is wel iets persoonlijks wat je voor en namens je kindje gaat laten maken. Daarom wilde ik echt iets unieks, iets nostalgisch. Wij willen de baby kamer in pastel tinten doen, en vinden het leuk om dit soort accenten terug te laten komen in de geboortekaartjes. De keuze is genoeg maar het zoeken naar een perfecte is een heel gepuzzel. Al snel vonden wij drie verschillend geboortekaartjes op de site van Lief Leuk en eigen. Deze hebben wij goed bekeken en dit even laten bezinken en hebben er elke dag 1 afgestreept. Uiteindelijk is het een pastel groen kaartje geworden omdat wij nog niet weten of het een jongen of meisje gaat worden. Ik denk er nog even over na maar ga deze week nog een proefbestelling maken. Zo kan ik echt zien hoe het er uit komt te zien en kan ik beter bepalen of er met de tekst nog aanpassingen gedaan moeten worden zoals bijvoorbeeld het lettertype. Het fijne van de site is , is dat je verschillende zoektermen kan invullen zodat het vinden een stuk makkelijker gaat, en voor mij als twijfelaar is dat heel erg handig.