kwalitatieve e-sigaretten

Een E-sigaret is een manier om te leren stoppen met roken. Er is echter gigantisch verschil in kwaliteit wat betreft E-sigaretten. Je wil er natuurlijk wel eentje gebruiken die goed is en niet nog slechter voor je gezondheid. Kwalitatieve e-sigaretten kun je op verschillende plekken vinden, als je tenminste weet hoe je moet zoeken. 

  • zoek een formaat waar jij je prettig bij voelt
  • zorg voor een e-sigaret met een goede filter
  • gebruik de e-sigaret niet zo vaak als je een normale sigaret zou roken
e-smoker

Een handig formaat

Voor veel mensen is het belangrijk hoe de e-sigaret aanvoelt. Zij willen bijvoorbeeld een e-sigaret die heel erg lijkt op een echte sigaret. En dat kan! Maar er zijn ook andere apparaatjes met een groter filter. Dan komen we al gauw op het volgende punt: het filter. Je wil natuurlijk dat de rook gefilterd wordt en dat je niet al die stoffen puur in je longen krijgt. Dan kan de e-sigaret namelijk even schadelijk zijn als een echte. Een goede, kwalitatieve e-sigaret heeft dus een degelijk filter, een fijne grip en is betaalbaar. 

Verschillende smaken

Probeer te stoppen

Het is goed om te onthouden dat de e-sigaret wel bedoeld is om te leren stoppen met roken. Het is een mooie tussenstap tussen het stoppen met normale sigaretten en het volledig stoppen met roken. Ga jij de e-sigaret net zoveel gebruiken als een normale sigaret? Dan moet je wel even goed kijken welke vloeistof je erin doet om te voorkomen dat je iets rookt dat nog schadelijker is dan normaal roken.