Als je op zoek bent naar een manier om op een milieuvriendelijke manier je bedrijf te promoten, dan kun je kiezen voor eco relatiegeschenken van greengiving. Door juist te kiezen voor eco relatiegeschenken, laat je altijd een positieve indruk achter bij de ontvangers. Ongeacht wat iemand krijgt, als ze weten dat je aandacht besteedt aan het milieu of daar rekening mee houdt bij het promoten van je bedrijf, dan wordt dat doorgaans positief ontvangen. Het gaat immers net zo goed om de reputatie van je bedrijf. Als je gaat promoten, dan moet men immers geen afkeer krijgen. Als dat het geval zou zijn, dan zou de naamsbekendheid wel toenemen, maar niet op een positieve manier. Het is niet per se zo dat een minder eco vriendelijk product meteen leidt tot negatieve beoordelingen, maar je kunt beter het zekere voor het onzekere nemen. Door te kiezen voor eco relatiegeschenken voorkom je die negatieve beoordeling en heb je ook nog eens kans dat men je juist heel positief beoordeelt. Dat laatste zal des te meer het geval zijn wanneer je een relatiegeschenk geeft waar men ook echt iets aan heeft. In dat geval is het immers zo dat men het object zelf ook positief beoordeeld. Je hebt dan al snel te maken met een dubbel positieve beoordeling en dat is voor promotiedoeleinden of het binden van klanten uiteraard alleen maar beter. Je kunt bij greengiving kiezen voor verschillende soorten eco relatiegeschenken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Katoenen tassen
  • Doppers
  • Bamboe relatiegeschenken

Je kunt deze en vele andere relatiegeschenken laten bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of een bedrijfsnaam. Ook contactgegevens zoals de url van een website of een emailadres kun je in het klein op het relatiegeschenk drukken. Als het meer gaat om een gift aan bestaande klanten, dan kun je het drukwerk ook achterwege laten en iemand gewoon een mooi geschenk geven. Wat je geeft en of je het wel of niet laat bedrukken, is uiteraard afhankelijk van de context. Zo kun je bijvoorbeeld het doel hebben om je naamsbekendheid te vergroten bij een doelgroep van studenten. De keuze voor eco relatiegeschenken is dan een goed idee, aangezien studenten juist grotendeels extra bewust zijn van de milieuproblematiek. Als je ouderen op het oog hebt, dan is het belang van eco relatiegeschenken misschien minder groot. Maar dan nog is het verstandig om te kiezen voor eco artikelen, omdat je bedrijfsnaam dan nog wel zichtbaar is in de wereld en bijvoorbeeld ook door studenten gezien wordt. Een tas wordt in eerste instantie misschien aan een oudere persoon gegeven, maar vervolgens is het heel goed mogelijk dat dezelfde tas meerdere malen van eigenaar wisselt.

Kijk snel op de website voor een overzicht van eco relatiegeschenken

Als je wilt weten wat voor soort eco relatiegeschenken je zoal kunt kopen, dan kun je een kijkje nemen op de site van greengiving.nl. Hierboven zijn al een paar voorbeelden genoemd, maar je kunt nog veel meer artikelen bedrukken bij greengiving.

Neem contact op met greengiving

Mocht je een offerte willen of heb je vragen over de wijze van bedrukken, dan kun je altijd even contact opnemen met greengiving.