Mooie-collectie-geboortekaartjes-home (1)Ik hielp mijn vriendin door te zoeken naar geboortekaartjes

Mijn allerliefste vriendin is zwanger en al naar de zevende maand aan het gaan. Nu vraag ik haar steeds of zij de geboortekaartjes al heeft uitgezocht en haar kennende gebeurd dit op het allerlaatste moment. Om haar een beetje te helpen ben ik zelf eens op internet gaan kijken naar leuke geboortekaartjes. Mijn kinderen zitten al op de basisschool en ik weet nog dat ik de geboortekaartjes als een van de eerste regel dingen op mijn lijstje had staan. Ik kan daarom mijn vriendin ook echt niet begrijpen. Nu heb ik haar de site van Lief Leuk en Eigen eens door gemaild. Met een leuk berichtje er bij dat ik mij nergens mee wil bemoeien maar dat zij zeker eens een kijkje hier op moet gaan nemen. De geboortekaartjes zijn er in zo veel verschillende stijlen dat ik er bijna zeker van ben dat er ook echt iets voor hun kindje op moet staan. Je kan ook twee proefkaartje bestellen zag ik al staan en dat heb ik er ook bij gezet voor het geval dit haar niet opvalt. Dus ze moet er maar gewoon op tijd werk van maken vind ik. Hopelijk waardeert zij mijn idee, want ze heeft sinds haar zwangerschap enorm last van haar hormonen. Maar wij kennen wij elkaar al twintig jaar dus gelukkig zijn wij wel wat van elkaar gewent inmiddels, en zij is zelf altijd die gene die zegt dat alle meningen gedeeld mogen worden.