Hippe clutch van Amstelmam

 

Ik zal niet gaan beweren dat ik nou echt super hip ben, maar goed, ik woon in de hoofdstad van ons land en je gaat dan toch altijd een beetje met de trends mee natuurlijk. Ik bevind me ook in leuke kringen waar ik vriendinnen heb die voor mij soms ook echt als voorbeeld dienen en van wie ik altijd nog wel leuke tips kunt krijgen. Zo ook de verwijzing vooral de site van Amstelmam eens te gaan bezoeken, waar een vriendin van mij onlangs mee kwam – omdat ik haar had gecomplimenteerd met de onwijs leuke luiertas die ze bij zich droeg. We hebben allebei jonge kinderen en kennen elkaar van het schoolplein, waar onze twee grootste kinderen al naartoe gaan. Op dat schoolplein zie je ook de ene na de andere hippe ouder voorbij komen. Enkele jaren terug was het bijvoorbeeld ineens een enorme rage om een bakfiets te hebben, en die hadden wij inderdaad zelf ook allemaal. Het praktische belang van een bakfiets mag echt niet onderschat worden, ik vind het een fantastisch middel. Je ziet dat de ouders elkaar hier allemaal in volgen, we worden allemaal op goede ideeën gebracht door elkaars invloed. Toen ik mijn vriendin met die luiertas zag, had ik eerst echt helemaal niet door dat het überhaupt een luiertas was, het was namelijk in de vorm van een hippe clutch. Ik ben dol op mode en vond het daarom ook zo leuk en speels dat er een clutch bestond voor een luiertas. Toen ik eenmaal de tijd had ben ik de site van Amstelmam direct gaan bezoeken en heb ik er voor mezelf en voor mijn zus ook direct eentje besteld!