Altruïsme beloond met Brandhouse

Ik vind dat mensen echt beloond mogen worden voor de dingen die ze doen, zeker als ze die extra doen, bovenop hun gewone taken. Zo zie ik dat echt met het vaste team dat ik hier heb zitten, dat zich vijf jaar geleden heeft aangemeld deel te nemen in de examencommissie van de opleiding. Bijna vijf jaar geleden zetten we die hier namelijk op, omdat je dat als serieus werkende opleiding gewoonweg moet hebben. Natuurlijk werd het deels meegenomen in het takenpakket en kwam de verschuiving ermee in de lessen en de rest van de uren te zitten, maar toch zie je dat mensen er altijd meer tijd aan kwijt zijn dan ze terugzien, dan ze gecompenseerd krijgen. Dit altruïsme, dit hart voor de zaak is wat me er zo in aanspreekt. Het moet namelijk allemaal wel gewoon gebeuren en dan zijn er mensen die de schouders eronder zetten en die het ook daadwerkelijk doen. Nu de examencommissie dan inmiddels bijna vijf jaar van de grond is besloot ik de mensen die er vijf jaar geleden bij gekomen zijn en die er immers ook gewoon nog steeds in zitten te belonen met een leuk extraatje. Natuurlijk weten ze niet dat dit eraan komt, wellicht staan ze er niet eens bij stil – maar ik wel, en dat is het belangrijkste. Ik keek eens op de website van Brandhouse, daar waar je heel aantrekkelijke B to B producten kunt kopen voor een sterk gereduceerde prijs en ik kwam uit bij de pakketten van Rituals die je hier op de website kunt vinden. Brandhouse heeft er vele in de aanbieding en ik besloot dat het toepasselijk was voor de meest uitgebreide te gaan, ze hebben nu een echt groot verwenpakket in huis straks. Niets beloont immers meer dan jezelf uitgebreid te kunnen verwennen!