Iedereen zou een e-sigaret kopen moeten

 

Als je een e-sigaret kopen wilt dan is Ritchy dé plek om het te doen. Bij mijn weten zijn ze alleen op het internet te vinden, maar het kan natuurlijk ook zijn dat je het gewoon in de supermarkt of postkantoor of sigarenboer kopen kunt, daar heb ik verder geen weet van. Ik haal al sinds ik van de gewone sigaretten af ben en alleen nog maar e-sigaretten rook alles tegenwoordig via het internet. Ik heb gemerkt dat het een stuk voordeliger is, niet alleen wat je portemonnee betreft trouwens. Je krijgt ook in een keer een heel pakket geleverd, inclusief navulverpakkingen en alles. Dat heeft echt zo z’n voordelen en sowieso doet een e-sigaret roken dat. Het is echt een heel stuk minder ongezond voor je, ik zou zelfs zover willen gaan te zeggen dat het níet ongezond is – wat keer op keer uit onderzoek naar voren komt. De rook, die van sigaretten normaal gesproken alle schadelijke elementen bevat, is in het geval van de e-sigaret vervangen door een damp, met daarin ongevaarlijke stoffen, het smaak alleen gewoon erg lekker. Zo adem je alleen damp in en dus geen rook, en ook nog eens damp die helemaal geen kwaad kan. Zoals je misschien wel merkt ben ik een groot fan van dit product, vind ik het erg fijn dat er gezonde vervangers zijn van al die nare sigaretten. Die helpen mensen de afgrond in en gelukkig doet een elektrische dat niet, die is gewoon vervanger van al het slechte! Daarom zou elke verslaafde roker over moeten stappen en een e-sigaret kopen!