Bloemen laten bezorgen

Bloemen laten bezorgenBloemen laten bezorgen is heel erg leuk om eens uit te proberen als jij nog niet zeker weet of dit iets is wat jij wilt doen. Zelf heb ik het eerst een keertje voor mezelf gedaan, om er zo ook achter te komen wat de kwaliteit was. Dit heb ik gedaan naar aanleiding van een tip van een vriendin van mij. Zij had zelf iets van BoeketCadeau ontvangen en was daar heel erg blij mee. Haar vriend was in die periode op vakantie en wilde haar met iets liefs verrassen. Dat was natuurlijk zeker gelukt en daarom wilde zij dit graag voor haar moeder doen. Op een avond hadden wij het erover dat ik het lastig vond om mijn ouders minder vaak te zien. Nu ik verhuisd ben, woon ik namelijk een flink stuk verder weg. Langsgaan is daardoor moeilijker en doe ik maar eens per maand. Zeker doordat ik geen auto heb, ben ik heel erg afhankelijk van mijn verloofde of het openbaar vervoer.

Bloemen laten bezorgen kan overal

Bloemen laten bezorgen

Om mijn ouders een te verrassen heb ik toen bloemen laten bezorgen. Hier waren zij ongelofelijk blij mee en ik werd diezelfde middag nog door mijn vader gebeld. Hij had een brok in zijn keel, omdat hij het niet had verwacht. Door die reactie wist ik zeker dat ik dit vaker moest gaan doen. Inmiddels doe ik dit ook voor andere mensen die bijvoorbeeld jarig zijn. Op deze manier is een felicitatie toch een stuk persoonlijker dan wanneer jij alleen maar een kaartje stuurt. Het is ook handig dat jij het kunt laten afleveren bij iemand op zijn of haar werk bijvoorbeeld. Het toevoegen van een vaas kan dan erg handig zijn, want die zijn hier vaak niet aanwezig. Ik vind het in ieder geval echt een aanrader, dus neem snel een kijkje.